Rörlig grafik

Genom åren har jag gjort olika typer av motion graphic design-uppdrag. Jag gör vinjetter och intron för TV-program och webb-TV till animationer för reklamfilm och sociala medieinlägg. Även förklarande grafik, infographics, för webbsidor och sociala medier.

De program jag använder är : Adobe After Effects, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop mfl.

Filmklippning

Jag gillar att klippa film i all format, både mitt eget material och andras. Jag är bra på att hitta en rytm med hjälp av musik och ljudeffekter för att förstärka en känsla och ett budskap. Jag klipper reklamfilmer, TV-program, intervjuer, konstfilmer och mindre dokumentärer. De program jag använder är : DaVinci Resolve, Adobe Premiere, Final Cut mfl.

Filmfotografering

Jag filmar allt från reklamfilmer, musikvideos och företagsfilmer till intervjuer och mindre dokumentärfilmer. I produktionerna använder jag mestadels egen utrustning såsom filmkameror, drönare samt ljus- och ljudutrustning.

Musikproduktion

Musik är verkligen en av mina största passioner. På senare tid har jag börjat göra musik för mina egna filmproduktioner, men även för reklamfilm. Att hitta rätt känsla med musik och ljudeffekter är avgörande och påverkar hela upplevelsen.